faq och produkter

Vi söker att fylla på så snabbt vi kan och så snabbt som våra leverantörer och producenter hinner med. Under varje produkt som är slut i lager finns en knapp med en bevakafunktion som automatiskt genererar ett mail när produkten går att köpa igen.

Försök att byta webbläsare och/eller starta om webbläsaren helt och hållet. Kontrollera även att du inte redan bevakar produkten.
Vi brukar uppmana till försiktighet om man är platinablond. Dock så har vi aldrig fått höra talas om ett fall då någon faktiskt har fått håret missfärgat av hibiskus. Är man orolig så bör man testa på begränsad yta av håret ett par gånger först och vara noga med att skölja ur sursköljen efter användning.

Nej, men sannolikt kan du behöva använda dig av ett sista-schampoo igen för att bli av med silikonhinnan innan du forstsätter med aleppotvål.

Aleppotvål är en traditionellt tillverkad tvål där processen har sett likadan tusentals år. Virgin aleppotvål är tillverkad med samma komponenter men med ekologiskt cerftifierade ingredienser samt destillerat vatten. Man använder tvålarna på samma sätt och virgin aleppotvål känns lite ”löddrigare”

Aleppotvål är bland det skonsammaste och mest naturliga man kan använda sig av som hårtvätt. Huruvida syntetiska metoder för att färga håret skulle bli påverkade av aleppotvål är inte något vi kan svara på, även om det låter osannolikt.

Blekt hår kan bli slitet med öppna fjällskikt som följd. Sikta på så låg procenthalt på tvålen som möjligt och skölj nogrannt. Bäst är att undvika blekning.