Hur packas våra paket?

När du får hem ett paket från oss är det alltid packat i en låda av förnyelsebara material. Alla kartonger ska ha maximal fyllnadsgrad, är emballerade med helt plastfria material och förslutna med papperstejp. Våra leveranser är också riktigt snabba!

Samarbetet som gör det möjligt

Klokt produkturval av Kemikalieklok

Vi har ett ansvar mot omvärlden att inte låta en ohållbar efterfrågan styra vårt sortiment. Vi tar in det som är riktigt bra för miljön, riktigt bra för den som tillverkat produkten och riktigt bra för dig. Vi har höga etiska krav på  produkter av skinn och päls. Tack vare nära och transparenta relationer till alla våra leverantörer känner vi väl till hela vårt sortiment och testar alla produkter innan de tas in. Det kan ta år att hitta rätt produkt från rätt leverantör och bara när vi gjort det utökar vi vårt sortiment. Vår personal utbildas i greenwashing och [kloka] inköp och urvalsprocessen kontrolleras regelbundet. Vårt [kloka] urval är vår stolthet!

Snabba leveranser av Proflog logistics

Alla ordrar som läggs före kl 11.00 på vardagar packas helt plastfritt och skickas  samma dag (tack vare fantastisk lagerpersonal kommer oftast alla ordrar lagda före kl 15 iväg direkt). Leveranserna sköts snabbt och säkert av branschens mest hållbara logistikföretag enligt Sustainable Brand Index. Eventuella returer och byten hanteras inom Sverige utan omvägar.

Kemikalieklok - Så packar vi

Digital integration av Prime Penguin

Digital översikt på hela e-handelsflödet ger oss möjlighet att följa all logistik i realtid. Effektiv och modern orderhantering skapar ett miljövänligt flöde utan att kompromissa med kvalitet och kontroll.

Kemikalieklok - Så packar vi

Logistics powered by Prime Penguin