DIY Ekologisk skäggolja - 60 ml

Långt skägg har länge förknippats med att se ovårdad ut. Men det var innan skäggoljan trädde in i bilden. Blandningen av vegetabiliska oljor har tagits fram för att de snabbt ska absorberas av skägget samt ge både vård och näring.

Skäggoljan mjukar upp grova och stela skäggstrån och ger de bästa förutsättningarna för ett sunt skägg. Välj den variant som passar dig och ditt skägg.

Undvik silikonoljor, tillsatser och konserveringsmedel och vårda ditt skägg på bästa sätt med en skäggolja gjord på naturliga och ekologiska råvaror.

1

Skäggolja för ökad tillväxt

Ingredienser:

Gör så här:

Häll ingredienserna direkt i en 60 ml glasflaska, skaka, färdigt!

2
3

Skäggolja mot mjäll

Ingredienser:

Gör så här:

Häll ingredienserna i en 60 ml behållare och skaka!

2
5

Mjukgörande skäggolja

Ingredienser:

Gör så här:

Häll ingredienserna direkt i en 60 ml glasflaska, skaka, färdigt!

2

Applicera skäggoljan i handdukstorkat skägg efter tvätt (Aleppotvål 24% och surskölj ger ett mjukt och följsamt skägg som är lätt att styla). Täpp till flaskans öppning med handflatan, vänd upp och ner och tillbaka igen så får du en lagom mängd olja att applicera, gnugga båda handflatorna mot varandra och stryk sedan med båda händerna över skägget, kamma igenom skägget med fingrarna och massera rötterna för att stimulera en frisk skäggtillväxt. Upprepa 2-3 gånger beroende på hur mycket skägg du har.

Lång, se bäst-före datum på förpackningarna (oftast ca 1 år).