Säkerhetshyvel – Wenge

(1 kundrecension)

579 kr

I lager

Artikelnr: 73457 Kategori:

Beskrivning

En nyutvecklad serie av rakhyvlar med 100mm, elegant cigarrformat, trähandtag som finns i tre attraktiva varianter. Varmt trä möter kyligt kromad mässing i vacker kontrast. Den här säkerhetsrakhyveln är utrustad med ett greppvänligt handtag i wenge-trä från ansvarsfull skogshållning. Wenge-trä är 20% tyngre än ek, och är ett riktigt starkt och stöttåligt val.

Wenge är en lätthanterlig hyvel med ett tredelat huvud som skruvas isär för att montera rakblad. Varje komponent är tillverkad för hand, med genuin förståelse för materialval och hantverk. Kännbar tyngd, perfekt balans och en stängd kam – för en trygg och säker rakning. Passar dig som är nybörjare på säkerhetsrakhyvel eller har öm och känslig hud.

Kompatibel med rakblad Astra Superior Platinum Double Edge. Säljes separat.

Ytterligare information

Varumärke

Fatip

Utförande

Stängd kam

1 recension av Säkerhetshyvel – Wenge

  1. Lina

    Jag har haft min säkerhetshyvel i över ett år och är väldigt nöjd med den. Det känns skönt att veta att jag har en hyvel som kommer att hålla och där jag inte kommer att behöva byta ut annat än själva rakbladen (vilka endast består av metall) och att jag slipper hälsovådliga kemikalier. Dessutom är den skön att hålla i och väldigt fin.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *