Säkerhetshyvel - Valnöt

(2 kundrecensioner)

579 kr

Beskrivning

En nyutvecklad serie av rakhyvlar med 100mm, elegant cigarrformat, trähandtag som finns i tre attraktiva varianter. Varmt trä möter kyligt kromad mässing i vacker kontrast. Den här säkerhetsrakhyveln är utrustad med ett greppvänligt handtag av valnöt avverkat hållbart och inom EU.

Valnöt är en lätthanterlig hyvel med ett tredelat huvud som skruvas isär för att montera rakblad. Varje komponent är tillverkad för hand, med genuin förståelse för materialval och hantverk. Kännbar tyngd, perfekt balans och en stängd kam – för en trygg och säker rakning. Passar dig som är nybörjare på säkerhetsrakhyvel eller har öm och känslig hud.

Kompatibel med rakblad Astra Superior Platinum Double Edge. Säljes separat.

Mer information

Utförande

Stängd kam

Varumärke

Fatip

Certifikat

FSC® – Forest Stewardship Council

2 recensioner av Säkerhetshyvel – Valnöt

  1. Linda

    Sjukt snygg och så mycket bättre än alla dessa plasthyvlar! Ångrar att jag inte gick över till säkerhetshyvel tidigare!

  2. Helane

    Så snygg!! 😍 när en produkt är bra för dig och snygg så blir det extra bra!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kärna av mässing för perfekt tyngd. Ytbehandling av krom. Kromet är fullständigt härdat och läcker inte ut från produkten.
Handtag av trä från certifierade leverantörer med tydligt miljöarbete. Handtagen snidas av leksakshantverkare med ett öga för detalj, ytperfektion och hållbarhet.

Vid metallbearbetning är det vanligt att fabriker släpper ut tillverkningsavfall i den kringliggande miljön. Därför säljer vi bara rakhyvlar från välkontrollerade tillverkare som håller grundvattnet och jordmånen fri från föroreningar.