Aleppotvål + Jojobaolja = Kombo för ansiktstvätt

(1 kundrecension)

I lager

Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

En fantastiskt skön rengöring för dig som föredrar tvål framför att tvätta med oljor. En ekologisk aleppotvål med extra hög halt av den exklusiva och vårdande lagerbärsoljan kompletteras perfekt med vår ekologiska, kallpressade jojobaolja. Jojobaoljan påminner mest om ansiktets egen olja vilket gör den till en av de bästa rengörande oljorna. Kombinationen lämnar dig med ett återfuktat, lent och rent ansikte som inte stramar. Tvålen är dessutom antiseptisk och hjälper även hud som är röd och irriterad eller lätt får finnar.

Gör så här:

Blöt en mjuk tvättlapp med ljummet vatten, arbeta upp ett lödder av aleppotvålen på tvättlappen. Tillsätt några droppar jojobaolja direkt på den intvålade tvättlappen och använd cirkelrörelser för att massera ansiktet med ansiktstvätten. När du är klar, skölj ur tvättlappen och använd den för att torka av ansiktet tills alla tvålrester är borta. Beroende på din hud kan du vara klar här, om du vill kan du avsluta med Ansiktsolja eller Nattkräm.

Låt tvålen torka mellan användningarna så räcker den extra länge!

Ytterligare information

Hudvård

Antal ingredienser

2

1 recension av Aleppotvål + Jojobaolja = Kombo för ansiktstvätt

  1. Lee (verifierad ägare)

    Otroligt bra som ansiktistvätt. Tror till och med mina lite för väl ansade ögonbryn(som jag kämpat med för att de ska växa till sig) fått en kick för där växer håret fortare. Jojobaoljan behövde jag inte i ansiktet varje dag men den används ändå. Mycket bra!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *