Ingredienser för hårbottenmask

(1 kundrecension)

Recept
7,5ml neemolja | 20ml jojobaolja
Passande tillbehör (valfritt)
Bra att ha hemma | *2,5 ml honung |
Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Gör så här:

Smält honungen över vattenbad på mediumvärme, blanda försiktigt i Neemoljan och rör om tills honungen löst upp sig. Låt blandningen värmas upp lite mer av vattenbadet om honungen inte löser sig, men låt inte blandningen bli alltför varm. Ta av från vattenbadet och häll i Jojobaoljan. Rör om och häll upp på flaska, gärna med pipett för enkel applicering.

(Väljer du bort honungen behövs inget vattenbad, bara häll ihop, rör om och använd)

Räcker till en eller två behandlingar beroende på hur tjockt hår du har. Vill du inte blanda nytt varje gång kan du flerdubbla receptet och förvara mörkt. Om du tredubblar receptet passar det bra i våra 100 ml flaskor med pipett.

1 recension av Ingredienser för hårbottenmask

  1. Sofia (verifierad ägare)

    Jag verkar ha en hårtyp där olja är väldigt svår att tvätta ur, så även om jag tvättar 2 gånger med aleppo tvål, så är håret ganska oljigt ändå efter tvätt (varit med om det samma med andra oljor så gäller inte bara denna blandningen). Har inget störreproblem med att gå med oljigt hår några dagar, men Neemoljan luktar verkigen inte gott! Typ stekt lök, vilket är en god lukt när det gäller mat, men inte håret. Så pga lukten blir det att jag inte använder denna mask så ofta som jag antagligen borde och därmed är det svårt att bedömma hur effektiv den faktiskt är.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *