Ingredienser för curl cream

(3 kundrecensioner)

Recept
65ml sheasmör | 25ml jojobaolja | 60ml tistelolja | 8ml arganolja | 5ml e-vitaminolja
169 kr

I lager

Passande tillbehör (valfritt)

Beskrivning

Gör så här:

Värm sheasmöret lätt i ett vattenbad tills det är mjukt. Om man vill ha lite honung för doftens skull så rör man i det nu i det ljumna sheasmöret. Ställ in i frysen en kort stund tills blandningen har svalnat. Vispa sheasmörsblandningen fluffig med hjälp av en elvisp. Tillsätt övriga ingredienser och vispa ytterligare någon minut. Häll upp i glasburk. Färdigt!

Ytterligare information

Hårtillstånd

,

3 recensioner av Ingredienser för curl cream

 1. Jeanette

  Jag är allergisk mot arganolja ska jag bara köra utan den eller kan jag ersätta med någon annan olja eller mer av de andra?

  • Kemikalieklok

   Hej Jeanette,
   Ersätt den med någon flytande olja i samma mängd, antingen mer av en av de ingående oljorna eller någon helt annan. För att curl creamen inte ska få alltför förändrade egenskaper är det bra om du väljer en lätt olja tex: tistelolja, druvkärnolja och gurkörtsolja funkar bra.

   Lycka till!

 2. Jeanette

  Har aldrig använt cutl kräm, men det kanske skulle vara något för mig. Hur gör man har man det i blött hår?

  • Kemikalieklok

   Det stämmer, curl cream används i blött, nytvättat hår. Om du använder fler stylingprodukter ska curl creamen appliceras först.

 3. Malin

  Att jag inte kunde välja bort vissa produkter i beställningen gjorde att de inte blev någon beställning alls. Har redan en av produkterna och vill kunna välja vad jag köper i paketet. Så nu blev de ingen beställning alls

  • Kemikalieklok

   Hej Malin,

   Vad tråkigt att det blev krångligt för dig.
   Det går fortfarande att beställa alla ingredienser separat under råvaror i webbshoppen och då välja ut endast de man behöver.
   Anledningen till att recepten säljs som paket är för att kunna erbjuda ett lägre pris när man väljer att köpa ett komplett recept.

   Vi uppskattar din feedback och tar med den i utvärderingen av receptpaketen!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *