Rosmarin

(3 kundrecensioner)

99 kr

100 gram

I lager

Artikelnr: 4342 Kategori:

Beskrivning

Ekologisk rosmarin ger, förutom en frisk doft, ett starkt och glänsande hår. Örten gör håret mer lätthanterligt, stimulerar hårtillväxten och friskar upp hår och hårbotten. Vid problem med överproduktion av sebum, vilket gör att håret snabbt blir fett, kan en hårskölj med Rosmarin efter tvätten hjälpa med att balansera fettproduktionen.

Rosmarinvatten är en enkel hårvårdsprodukt att tillverka själv. Låt ett par msk torkad rosmarin dra i hett vatten 15 min och spraya i hårbotten och längderna 2-3 gånger/ vecka.

Örter i allmänhet har ofta mycket användbara egenskaper och Rosmarin är inget undantag. Rosmarin är en basvara för alla som vill skapa sina egna hårvårdsprodukter. Vad du än tillverkar kommer håret få en riktig boost!

Ytterligare information

Vikt

100 gram

INCI

Rosemarinus Officinalis

Ursprungsland

Tyskland

3 recensioner av Rosmarin

  1. Malene (verifierad ägare)

    Tillsätter ibland i min surskölj och doftar så gott. Dämpar även doften av äppelcidervinäger om man har det som surskölj. Jag fick gå ifrån äppelcidervinäger då mitt hår började dofta även när det torkat efter kontinuerlig användning och bytte till min favorit hibiskus.

  2. Lina (verifierad ägare)

    Underbar doft! Jag använder den efter sursköljen i håret utan att skölja ur. Den ger en massa volym till mitt tunna skandinaviska hår!

  3. Hanna D (verifierad ägare)

    Använder i surskölj ibland tillsammans med hibiskus. Ger fräsch känsla och skön för hårbotten.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *