Pepparmynta

89 kr

Torkade, finhackade blad av ekologisk pepparmynta. Mild och fräsch doft, med antiseptiska läkande och lugnande egenskaper för diy hud- och hårvård.

I lager

Artikelnr: 102701 Kategori:

Beskrivning

Pepparmynta är en riktig terapeut bland örter!

Känd som en närande ingrediens i exempelvis te, har pepparmyntan gjort sig nästan synonymt med läkande egenskaper. Pepparmynta är därför populärt i förkylningstider, men fördelarna slutar inte där; pepparmynta är också något din skalp och hårsäckar mår väldigt bra av.

Lättblandad i lösningar för vanliga åkommor. I den enklaste av kombinationer blandar du ihop ett recept med pepparmynta och nässla och vips så har du en naturlig snabbkur mot mjäll! Mycket lugnande för din hårbotten, och samtidigt stimulerar den hårtillväxt. Varsamt torkade blad från pepparmynta är fullpackade med en hälsosam mix av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Pepparmynta är en mycket bra råvara för olika oljeinfusioner.

Ekologisk för maximalt med näring. Pepparmynta är en vanlig ingrediens i standardiserade kosmetiska produkter. Dess förmåga att hämma inflammationer och upplevda lugnande effekt för nerverna har gjort pepparmyntan till en ständig favorit att använda i salvor och liknande. Denna ört funkar bäst när den är helt obehandlad, ekologisk och naturlig, redo för ditt nästa diy-projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pepparmynta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *