Eterisk olja Ylang Ylang

69 kr129 kr

5ml
69 kr
10ml
129 kr
Nollställ

Ylang-ylang eterisk olja 100% ren, ångdestillerad och ekologisk. Energivande och upplyftande. Tropisk, exotisk och blommig doft.

Beskrivning

Doft, not & karaktär

Mellannot. Ekologisk Ylang Ylang extraheras från nyskördade blommor (Canaga Odorata) genom vatten- eller ångdestillering. Ylang Ylang eterisk olja har en exotisk, sötaktig doft av blomster och är ljust gul till färgen. Doften kommer till sin rätt i kombination med bergamott, citron, citrongräs eller sandelträ.

Kuriosa & Aromaterapi

Oljan sägs ha en betydande lugnande effekt på sinne och kropp, och har använts både för kyskhet och impotens (!). Ylang Ylang eterisk olja har en balanserande men stimulerande effekt i hudvårdsprodukter, och kan öka hårtillväxt med en normaliserande effekt på sebumproduktionen i hårbotten. Oljan anses ha en positiv effekt på vårt hormonella system där den balanserar ett skakigt känsloliv.

Ylang Ylang ökar den generella hälsan för din hud och ditt hår.

Mer information

INCI

Canaga Odorata

Varumärke

Alteya Organics

Certifikat

USDA Organic®

Använd endast i utspädd form. Kan vara irriterande för huden. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Använd inte till barn, gravida eller ammande. Undvik kontakt med ögon, slemhinnor och andra känsliga områden samt exponering för direkt solljus.

Eteriska oljor är allergiframkallande, läs mer här: Eteriska oljor – användning och säkerhet

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Eterisk olja Ylang Ylang”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *