Eterisk olja Rosmarin

65 kr

Eterisk olja av rosmarin är en naturlig, ekologisk produkt som passar alla hudtyper. Den har en uppfriskande och stimulerande effekt på hud och hår. Eterisk olja av rosmarin används också i aromaterapi för att hjälpa till med mental klarhet och koncentration.

Slut i lager

Artikelnr: 121-010 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Ekologisk eterisk olja Rosmarin -en kraftfull, energigivande, stärkande och upplyftande olja. Inom aromaterapi används oljan för att minska stress, öka viljestyrka och initiativförmåga. Den har också en lång historia av användning i matlagning och medicin. Rosmarinus officinalis, allmänt känd som rosmarin eller rosmarinus, har använts i över 2000 år inom örtmedicin och traditionell medicin. Rosmarinolja är populär som ingrediens i hårolja tack vare sina stimulerande egenskaper.

Eterisk olja av rosmarin innehåller den huvudsakliga aktiva ingrediensen rosmarinsyra (även känd som dihydrorosmarinsyra). Rosmarinörten växer bäst i områden med torrt, soligt väder och väldränerad jord. Rosmarin har använts i stor utsträckning i århundraden inom matlagning, medicin, kosmetika och inte minst hårvård och hudvård.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Eterisk olja Rosmarin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …