Nyponfröolja

f. 149 kr

Ekologisk och kallpressad nyponfröolja är en av de mest C-vitaminrika oljor som finns. Nyponfröoljan späckad med näring, tex välgörande fettsyror, vitamin C, vitamin F och vitamin A. Perfekt för ansiktsvård och känsliga delar på huden.

1 × pump

I lager

10 kr
60ml
149 kr
100ml
239 kr
Artikelnr: 119000 Kategori:

Beskrivning

Nyponfröoljan används mot acne, både med några droppar direkt på finnarna och som ansikts/kroppsolja, mot ärr, rynkor, eksem och torr hud. Det är en fantastiskt potent ingrediens att använda för att göra egen hudvård.
C-vitamin och A-vitamin stödjer hudens kollagenproduktion vilket kan ge en utslätande anti-age-effekt på tunna linjer och rynkor om du använder denna olja till ansiktet. Det kan också hjälpa mot solskador, ärr, bristningar och oönskad pigmentering på din hud.

Denna fröolja är rik på essentiella fettsyror och antioxidanter och är perfekt för känslig och problemhy. Det perfekta sättet att jämna ut torra fläckar, det är underbart även för mogen hud. Det är en av de bästa oljorna för ditt ansikte.

Används på enklast sätt genom att ta några droppar nyponfröolja + vatten morgon och kväll. Nyponfröolja är också bra att användas som ingrediens i tex en hårbottenmask för inflammerad hårbotten, psoriasis eller rosacea. Ett utmärkt val för dem som vill undvika kemikalierna som finns i många moderna ansiktsoljor och krämer. Innehåller goda fettsyror, Lycopene och C-vitamin är aktiva ingredienser i Nyponfröoljan som stärker hårsäckarna och stöttar och stärker hårtillväxten. Oljan, som även kallas Rosehip Seed Oil, passa också i hårinpackningar och håroljor.

Ytterligare information

INCI

Rosa Canina Seed Oil

Ursprung

Bulgarien 🇧🇬

Förpackning

60ml & 100ml brun glasflaska

Karaktär

Torr olja

Hudtillstånd

, , , , , , ,

Hudvård

Förvaring

Mörkt & svalt (<8°), undvik kontakt med syre

Färg

Gul – mörk orange

Doft

Neutral

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nyponfröolja”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *