Nyponfröolja med pipett som är kallpressad & ekologisk

Nyponfröolja

169 kr269 kr

50ml
169 kr
100ml
269 kr
Nollställ

Ekologisk och kallpressad nyponfröolja är en av de mest C-vitaminrika oljor som finns. Nyponfröoljan späckad med näring, tex välgörande fettsyror, vitamin C, vitamin F och vitamin A. Perfekt för ansiktsvård och känsliga delar på huden.

Beskrivning

Nyponfröoljan används mot acne, både med några droppar direkt på finnarna och som ansikts/kroppsolja, mot ärr, rynkor, eksem och torr hud. Det är en fantastiskt potent ingrediens att använda för att göra egen hudvård.
C-vitamin och A-vitamin stödjer hudens kollagenproduktion vilket kan ge en utslätande anti-age-effekt på tunna linjer och rynkor om du använder denna olja till ansiktet. Det kan också hjälpa mot solskador, ärr, bristningar och oönskad pigmentering på din hud.

Nyponfröolja är också bra att användas som ingrediens i tex en hårbottenmask för inflammerad hårbotten, psoriasis eller rosacea. Innehåller goda fettsyror, Lycopene och C-vitamin är aktiva ingredienser i Nyponfröoljan som stärker hårsäckarna och stöttar och stärker hårtillväxten. Oljan, som även kallas Rosehip Seed Oil, passa också i hårinpackningar och håroljor.

  • Certifierad ekologisk av USDA Organic®
  • Torr olja
  • Bra för Akne, Eksem, Mogen hud, Psoriasis

Mer information

Certifikat

USDA Organic®

Varumärke

Alteya Organics

Bra för

Akne, Eksem, Mogen hud, Psoriasis

Storlek

50ml, 100ml

Karaktär

Torr olja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Nyponfröolja”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Exempel på recept med Nyponfröolja (visa alla)