Gurkörtsolja

(3 kundrecensioner)

199,00 kr

Borago officinalis
100ml | Ekologisk | Kallpressad

I lager

Artikelnr: 57067 Kategori: Tagg:

Beskrivning

En av våra favoriter och en riktig lyxolja. [klok]Gurkörtsolja är unik i sin sammansättning av den helt oumbärliga fettsyran gamma-linolensyra (GLA) – hela 20% av innehållet! Som en de bästa källorna av denna effektfulla fettsyra rekommenderas denna olja till de mest problematiska hudåkommorna. Fungerar utmärkt till irriterad hud och som alternativ behandling för atopiskt eksem hos barn. Oljan är lätt och snabbabsorberande, och kan med fördel appliceras direkt på huden.

 • Extra välgörande för mycket torr hud
 • Intensivt fuktighetsgivande
 • Perfekt ingrediens i vårdande DIY-recept
 • Utredande effekt i håret

Mer information

INCI:

Borago officinalis

STORLEK:

100 ml

EXTRAKTIONSMETOD:

Kallpressning

EKOLOGISK MÄRKNING:

Soil Association

3 recensioner av Gurkörtsolja

 1. Emely

  En fantastisk olja som passar bra till både djur och människor. Den luktar gott (enligt mig) och går snabbt in i huden. Det finns så många användningsområden; smörj in i ansiktet, eller häll i fotbadet/badkaret i hop med epsom salt. Eller gör hudkrämer. Gurkörtsolja har fantastiska egenskaper, så njut av den!

 2. Jeanette (verifierad ägare)

  Får torra fläckar i ansiktet ibland som inte vill försvinna. Med den här oljan har de försvunnit redan efter 1 eller 2 strykningar.

 3. Maria (verifierad ägare)

  Jag har problem med atopiska eksem, speciellt nu på höst/vintern blossar de. Jag tycker det är skönt att smörja med olja och nu har jag testat denna gurkörtsolja ett tag. Och den ger faktiskt lindring åt mina eksem och min torra hud. Skön olja!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *