Arganolja

(3 kundrecensioner)

139 kr689 kr

50ml
139 kr
100ml
229 kr
500ml
689 kr

Slut i lager

Nollställ

Arganolja, kallpressad och ekologisk olja av högsta kvalitet. Näringsrik och vida känd som lyxig hårolja och med djupt återfuktande egenskaper för hudvård. Arganoljan har högt innehåll av vitamin-e med antioxidantiska egenskaper.

Beskrivning

Arganolja har mjukgörande egenskaper, återfuktar och skyddar oavsett hudtyp. Arganolja som tas snabbt upp av huden utan att lämna en fet hinna är idealisk i ansiktsprodukter eller i håret. Gör t.ex. en härlig aftershave-olja eller ett ögonserum. Ekologisk kallpressad arganolja går att använda precis som den är. Låt verka på huden, kan användas som hårvård.

Kombinationen av naturligt innehållande E-vitamin och antioxidanter hjälper hyn att läka snabbare, oavsett om det gäller småsår eller irriterad hud. Oljan är en exklusiv ingrediens i hudvård som snabbt blir en favorit att droppa i det mesta du tillverkar för en silkeslen känsla och välgörande effekt, även för håret. Argania spinosa är en olja som har ursprung i Marocko, där oljan tas fram ekologisk kallpressad och hållbart.

 • Certifierad ekologisk av USDA Organic®
 • Balanserad olja
 • Passar Normalt hår
 • Bra för Akne

Mer information

INCI

Argania Spinosa Oil

Varumärke

Alteya Organics

Certifikat

USDA Organic®

Karaktär

Balanserad olja

Hårtillstånd

Normalt hår

Bra för

Akne

3 recensioner av Arganolja

 1. Evelina T (verifierad ägare)

  Denna ingår i ansiktsoljan man kan göra själv efter recept här på sidan. Kommer inte gå tillbaka till att tvätta/smörja ansiktet med kemikalier! Min hy har blivit i stort sett problemfri sen jag började med DIY ansiktstvätten härifrån i kombination med ansiktsoljan 😊

 2. Edina

  Har använt arganolja som alternativ till dag/natt kräm och har sett en stor skillnad på min hy. Så mycket mer lyster och renare hud. Tack 👍

 3. Linda

  Använder främst i hårtopparna och det funkar jättebra! Mina toppar som annars sett väldigt torra och frissiga ut ser nu väldigt friska och glansiga ut. Använder även i ansiktet om det behövs lite extra fukt. Oljan är väldigt lätt att jobba med och går snabbt in i huden.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Exempel på recept med Arganolja (visa alla)