(3 kundrecensioner)

139 kr689 kr

Nollställ

Arganolja, kallpressad och ekologisk olja av högsta kvalitet. Näringsrik och vida känd som lyxig hårolja och med djupt återfuktande egenskaper för hudvård. Arganoljan har högt innehåll av vitamin-e med antioxidantiska egenskaper.

Beskrivning

Arganolja har mjukgörande egenskaper, återfuktar och skyddar oavsett hudtyp. Arganolja som tas snabbt upp av huden utan att lämna en fet hinna är idealisk i ansiktsprodukter eller i håret. Gör t.ex. en härlig aftershave-olja eller ett ögonserum. Ekologisk kallpressad arganolja går att använda precis som den är. Låt verka på huden, kan användas som hårvård.

Kombinationen av naturligt innehållande E-vitamin och antioxidanter hjälper hyn att läka snabbare, oavsett om det gäller småsår eller irriterad hud. Oljan är en exklusiv ingrediens i hudvård som snabbt blir en favorit att droppa i det mesta du tillverkar för en silkeslen känsla och välgörande effekt, även för håret. Argania spinosa är en olja som har ursprung i Marocko, där oljan tas fram ekologisk kallpressad och hållbart.

 • Certifierad ekologisk av USDA Organic®
 • Balanserad olja
 • Passar Normalt hår
 • Bra för Akne

Mer information

INCI

Argania Spinosa Oil

Varumärke

Alteya Organics

Certifikat

USDA Organic®

Karaktär

Balanserad olja

Hårtillstånd

Normalt hår

Bra för

Akne

3 recensioner av Arganolja

 1. Evelina T (verifierad ägare)

  Denna ingår i ansiktsoljan man kan göra själv efter recept här på sidan. Kommer inte gå tillbaka till att tvätta/smörja ansiktet med kemikalier! Min hy har blivit i stort sett problemfri sen jag började med DIY ansiktstvätten härifrån i kombination med ansiktsoljan 😊

 2. Edina

  Har använt arganolja som alternativ till dag/natt kräm och har sett en stor skillnad på min hy. Så mycket mer lyster och renare hud. Tack 👍

 3. Linda

  Använder främst i hårtopparna och det funkar jättebra! Mina toppar som annars sett väldigt torra och frissiga ut ser nu väldigt friska och glansiga ut. Använder även i ansiktet om det behövs lite extra fukt. Oljan är väldigt lätt att jobba med och går snabbt in i huden.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Exempel på recept med Arganolja (visa alla)