Sök råvaror och hårvårdsprodukter
Generic filters
Sök råvaror och hårvårdsprodukter
Generic filters
50ml
100ml
500ml

Arganolja

179 kr

tillval:
1 × pump

10 kr
60 ml
179 kr
100 ml
279 kr
500 ml
929 kr
art. 992 kategori Etikett

Kallpressad och ekologisk arganolja av högsta kvalitet. Näringsrik och vida känd som lyxig hårolja och med djupt återfuktande egenskaper för hudvård. Arganoljan har högt innehåll av vitamin-e med antioxidantiska egenskaper.

Beskrivning

100 procent ren marockansk arganolja med mjukgörande egenskaper som återfuktar och skyddar oavsett hudtyp. Arganolja tas snabbt upp av huden utan att lämna en fet hinna och är idealisk i ansiktsprodukter eller i håret. Gör t.ex. en härlig aftershave-olja eller ett ögonserum. Ekologisk kallpressad arganolja går att använda precis som den är. Låt verka på huden, används även med fördel som ingrediens i exempelvis en hårinpackning.

Kombinationen av naturligt innehållande E-vitamin och antioxidanter hjälper hyn att läka snabbare, oavsett om det gäller småsår eller irriterad hud. Oljan är en exklusiv ingrediens i hudvård som snabbt blir en favorit att droppa i det mesta du tillverkar för en silkeslen känsla och välgörande effekt, även för håret. Argania spinosa är en olja som har ursprung i Marocko, där oljan tas fram ekologisk kallpressad och hållbart.

 • Balanserad olja
 • Bra för Normalt hår

3 recensioner av Arganolja

 1. Evelina T (verifierad ägare)

  Denna ingår i ansiktsoljan man kan göra själv efter recept här på sidan. Kommer inte gå tillbaka till att tvätta/smörja ansiktet med kemikalier! Min hy har blivit i stort sett problemfri sen jag började med DIY ansiktstvätten härifrån i kombination med ansiktsoljan 🙂

 2. Edina

  Har använt arganolja som alternativ till dag/natt kräm och har sett en stor skillnad på min hy. Så mycket mer lyster och renare hud. Tack 🙂

 3. Linda

  Använder främst i hårtopparna och det funkar jättebra! Mina toppar som annars sett väldigt torra och frissiga ut ser nu väldigt friska och glansiga ut. Använder även i ansiktet om det behövs lite extra fukt. Oljan är väldigt lätt att jobba med och går snabbt in i huden.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer information

INCI

Argania Spinosa Kernel Oil

Ursprung

Marocko 🇲🇦

Förpackning

60ml & 100ml brun glasflaska, 500ml brun PET-flaska

Färg

Gul – gyllene

Karaktär

Balanserad olja

Bra för

Hudtillstånd

, ,

Produktstatus

Ekologiskt certifierad, Kallpressad

Förvaring

Mörkt & svalt (<20°)

Doft

Svag nötaktig

VARUKORG
Surskölj för lockigt hår/balsamskölj​Produktpaket: 1 × Läkemalva; 1 × Hibiskusblommor 248 kr
-
+
-
+
Aleppotvål 32
-
+
MENY