Utredningskam i trä

(12 kundrecensioner)

175 kr

 • 100% FSC®-certifierad
 • VeganOK-certifierad
 • Tillverkad för hand
 • Seamless
 • Limfri
 • Antistatisk

I lager

Artikelnr: 33250 Kategori:

Beskrivning

Att reda ut håret med en glestandad träkam är skonsamt och snällt mot håret, oavsett om man har långt eller kort hår. Med en bra träkam dras färre hårstrån ut eller går av i samband med utredning och du får färre kluvna toppar och mindre friss.

Träkammen är ett perfekt komplement till Aleppotvål och svinhårsborste. Kammen reder ut håret och borsten vårdar. Nu när du inte längre använder starka schampon som tar bort för mycket fett från hår och hårbotten hjälper både kam och borste till att fördela fettet över längderna för att skapa en skyddande och glänsande hinna.

Det är viktigt att du använder en välgjord kam som inte har några ojämnheter som håret kan fastna i. Detta är vanligt på plastkammar och massproducerade träkammar.

Glestandade kammar är fantastiska hjälpmedel för väldefinierade lockar. Om du har lockigt hår räcker det med att du använder kammen före tvätt och vid ursköljning. Låt lockarna självtorka för bästa resultat.

Den här träkammen är handgjord av ansvarsfullt producerat trä och ytbehandlad med linolja och vegetabiliskt karnaubavax. Istället för att använda lim har man öppnat träets fibrer med hjälp av ultraljud, sammanfogat de två delarna och sedan slutit fibrerna igen, helt utan att tillsätta några andra ämnen. Kammen är tillverkad för att tåla vatten och hålla länge.

Storlek 20 x 4,5 cm

Ytterligare information

Varumärke

TEK

Certifikat

FSC® – Forest Stewardship Council, Vegan OK®

12 recensioner av Utredningskam i trä

 1. Sofie

  Bästa kammen jag haft. Reder ut håret så lätt och fint. Kan varmt rekommendera denna. ?

 2. Ina

  Mitt hår tovar sig så lätt och efter dusch ser jag ut som en levande svinto boll. Denna gör det lätt att reda ut tovor i håret. Bästa kam jag någonsin haft!

 3. Sofie

  Så bra kam! funkar i duschen, funkar för hela familjen… har barn som inte är överförtjusta i att reda ut håret, men denna funkar fint.
  Sen är den snygg att titta på åxå 🙂

 4. Malene Kalvik

  Bästa utredningskammen jag någonsin testat och då har jag testat en del. Känns skonsam för håret och är med varje gång i duschen när håret tvättats med aleppo för att sedan sköljas med hibiskus. Passar på att kamma håret medan jag sköljer ur hibiskusen och kammen bara glider fint igenom.

 5. Kajsa

  Alltid med i väskan, skonsam och så fin!
  Enkel att använda, lagom storlek och inget plast – LOVE IT!

 6. Hanna D

  Passar jättebra till mitt tjocka hår och går även att använda försiktigt i blött hår. Toppen!

 7. Majgull

  Finns inget att klaga på! Det tar längre tid än en vanlig borste men gör inget eftersom det är skonsamt för håret!

 8. Linda

  Av alla kammar jag testat är denna helt klart den bästa! Har tjockt, lockigt hår och får lätt tovor. Men denna kam reder ut allt och håret blir himla fint!

 9. Mikaela Rindefors

  Alltså vilken fantastisk gamechanger för mitt hår, är så så nöjd!!!

 10. Helane

  För mitt svintohår som är blekt är en pina att kamma ut i vanliga fall, denna gör mitt liv lättare. Är så tacksam för denna produkt!

 11. Linn Carlsson

  Bra utredningskam men då jag har tunt hår så kan det ibland upplevas som om det är för långt emellan ”taggarn” eller vad det heter.

 12. Sara Karlsson

  Perfekt kam för mitt tjocka och långa hår! Lätt att utreda tovor med om man tar det försiktigt och man börjar och kamma i topparna och jobbar sig uppåt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *