Slut i lager

Svinhårsborste i askträ

(18 kundrecensioner)

399,00 kr

100% FSC®-certifierad
Äkta svinhår | Naturgummi | Linolja & Bivax

Trä
Svart
Artikelnr: 33200 Kategori:

Beskrivning

När du borstar håret med en svinhårsborste får hårbotten en fantastisk massage. Cirkulationen ökar och hårsäcken mår bättre och kan lättare resa sig vilket ger en bättre volym i håret. När hårsäcken får mer blod och näringsämnen kan den dessutom producera nytt hår snabbare vilket gör att håret ofta växer mer. Borsten är dessutom snäll mot håret och skadar inte hårstråna så som vanliga hårborstar gör. När man masserar hårbotten med svinhårsborsten tar den samtidigt bort död hud och flagor vilket ger hårbotten nytt liv.

Den här svinhårsborsten är gjord av helt naturliga material, inte utblandad med nylon och är helt komposterbar! Materialen är valda utifrån att ge ditt hår den bästa vården utan att vara belastande för miljön.

Tvättar du håret med aleppotvål kan svinhårsborsten hjälpa dig att dryga ut antalet dagar mellan hårtvätt eftersom borsten fördelar fettet från hårbotten ut i längderna och gör dem friska och glansiga. Borstar du håret på kvällen kommer det att ha sugit åt sig fettet under natten och ser renare ut när du vaknar.

Tunt och tjockt hår
Med strån som är mjuka och vårdande samtidigt som borsten är tillräckligt stor och har långa strån kommer borsten passa ditt hår oavsett tjocklek. Den rundade formen hjälper stråna att tränga in längre i tjockt hår.

Ytterligare information

Vikt 0,109 kg
Dimensioner 22 × 7 × 7 cm
Material

Äkta svinhår, Naturgummi, Linolja & Bivax

Kemikalier

Den mjuka naturgummiplattan ersätter plaster som är mjukgjorda med hormonstörande ämnen. Istället för petroleumvax med eventuella tillsatser är borsten ytbehandlad med linolja och bivax.

Emballage

Borsten skickas i en oblekt, återvinningsbar kartong utan plastbaserad tejp.
Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och fraktats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

Plastborstar tillverkas av ändliga resurser och kan vara svåra att återvinna. Svinhårsborsten är gjord av fullt komposterbara material. Träet som används kommer från hållbart verkad och FSC-märkt skog, borsten är ytbehandlad med linolja och bivax för att hålla så länge som möjligt.

Varumärke

TEK

Certifikat

FSC® – Forest Stewardship Council

Färg

Trä, Svart

18 recensioner av Svinhårsborste i askträ

 1. Linnéa Palmér (verifierad ägare)

  Denna borste är nog det bästa köpet någonsin. Den gör så jag kan tvätta håret en gång varannan vecka samt att håret inte käns slitet överhuvudtaget. Älskar den rent ut sagt. Rekommenderas enormt mycket!❤️✅️

 2. Linnéa (verifierad ägare)

  Jag har använt den i över en månad nu och jag älskar den! Borsten gör så att jag kan gå upp till en vecka mellan tvättarna. Mitt hår blev väldigt mjukt och lent efter jag börja använda svinhårsborsten.😍

 3. Ida Mogensen

  Så himla nöjd med denna borsten! Fantastisk!

 4. Ina

  Håret blir så mjukt och glansigt av denna borste. Denna är en favorit i badrumsskåpet.

 5. Malene Kalvik

  Så skönt och lyxigt att varje dag borsta minst 100 borstag med denna sköna borste. Tack vare den kan jag gå längre mellan tvättarna och den gör håret silkeslent och motverkar statisk elektricitet. Supernöjd och rekommenderar den varmt.

 6. Mikaela Rindefors

  Otroligt vilken skillnad på att använda denna. Håret blir ju inte smutsigt lika fort och oj håret blir som sammet. Så nöjd!

 7. Kajsa

  Finns det något att inte älska med denna borste? Inget plast, skonsam för håret och så skön att borsta med.
  Mitt hår får ett så fint lyster av borstningen och ser ännu mer välvårdat och glansigt ut, utan att se fett ut!
  Tack vare regelbunden borstning kan jag också gå längre mellan hårtvättarna vilken jag bara ser positiva fördelar med! 10 av 10 helt klart!

 8. Annika Van Keeken

  Vi är super nöjd med vår svinhårsborste, det verkligen syns att man borstar ur smuts, damm och flagnor från hårbotten. Barnen gillar att den masserar/kliar lite i hårbotten och varken jag eller barnen behöver tvätta håret oftare än 1 gång i veckan.

 9. Elin Skoog

  Har använt min i snart 2 år och den fungerar fortfarande toppenbra och håret är finare än någonsin. Borsten håller väldigt bra!

 10. Angelica Sjörs (verifierad ägare)

  Bekväm och borstar ur håret väldigt bra, även mitt hår som är otroligt tjockt.

 11. Linda

  Väldigt bra borste som gör håret mjukt och fint. Brukar använda på kvällen när håret känns lite oljigt, borstar då ordentligt och på morgonen efter känns håret fräscht igen. Fastnar lätt hår som jag måste ta bort var-varannan dag.

 12. Jeanette Andersson

  Är jättenöjd med min svinhårsborste! Skönt att kunna byta ut plastprodukter mot mer miljövänliga alternativ!

 13. Lina Ljungdahl

  Fantastiskt bra. Använder den framförallt före tvätt eller genomsköljning av håret för att det ska bli naturligt mjukt och lätt att reda ut efter. Använder den också till mina barn och med en svinhårsborstning någon gång sisådär var tionde dag tvättas barnens hår endast med vatten och någon enstaka gång med aleppotvål. Och, hela familjens hår växer numera så det knakar.

 14. Jennifer

  Var lite skeptisk till att en hårborste skulle kunna göra underverk med hur många dagar man skulle kunna gå mellan tvättarna. Men oj vad jag hade fel. Jag märker väldigt stor skillnad på när jag slarvat med borstningen.
  Väldigt bra att den är av trä och den är snygg också!

 15. Maja

  Jag märker skillnad när jag har använt svinhårsborsten. Den fördelar fettet i håret på ett bra sätt. Men jag tappar mycket hår när jag använder svinhårsborsten vilket jag inte alls uppskattar! Men det är en grym vara så jag rekommenderar den ändå!

 16. Jonna-Li

  Jättebra till barnens hår, len och mjuk och luvas inte. Åt mitt ull-liknande trassel funkar den mindre bra men som tur är finns den borsten med starkare ”pinnar” också för en sån som mig. Älskar att den är i trä också ?

 17. Linn Carlsson

  Kanonbra borste som är skonsam för håret.
  Stort plus att den är i trä och inte i plast.

 18. Ellenor (verifierad ägare)

  En svinhårsborste är fantastikt bra för håret, när man vill gå längre mellan tvättarna och låta topparna få ta upp hårbotten naturliga oljor.

  Den här borsten gör jobbet, är 100% svinhår och Framförallt i TRÄ. Den dagen min nuvarande svinhårsborste blir dålig, kommer jag köpa denna igen.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *