Virgin Aleppotvål Dödahavssalt

(1 kundrecension)

129 kr

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis + Maris Sal [klok]
Certifierad Ekologisk | Virgin first press | 125g

I lager

Artikelnr: 115741 Kategori:

Beskrivning

En mild tvål rik på värdefulla mineraler från dödahavssalt. Virgin betyder att de ekologiska oljorna kommer från första pressning av oliv och lagerbär (1%) vilket ger ett högre näringsinnehåll och ett rikare lödder. Dess unika kombination av ingredienser gör den fantastisk för främst två ändamål:

Lugnande rengöring av hud och hår hos den som har eksemhud, psoriasis, seborré eller rosacea. Döda havssalt stärker hudens egen fuktbarriär vilket i längden förhindrar uttorkning. Passar även i ansiktet. Kombinera med en DIY-eksemsalva för bästa vård.

Djuprengöring av fett hår. Har du fastnat i en ond cirkel av att inte få håret riktigt rent? Eller svårt att tvätta ur en oljebehandling? Då kan den här tvålen hjälpa dig.

Eftersom den samtidigt stärker fuktbarriären i hårbotten kommer behovet av fettproduktion, som kompensation för uttorkning, att minska. Avsluta med valfri surskölj och vänta med att borsta håret tills det är helt torrt.

Tvålen stimulerar cirkulationen och har en sammandragande, utslätande effekt på huden.

Ekocertifierad av Cosmos Organic. Tillverkad av syriska tvålmästare i Frankrike.

Ytterligare information

Hårtillstånd

, , , ,

Hudtillstånd

, , , ,

Certifikat

Bio – Cosmos Organic®

Varumärke

Kemikalieklok

Bra för

Hudvård

1 recension av Virgin Aleppotvål Dödahavssalt

  1. Jeanette (verifierad ägare)

    Alltså wow!! Jag gillar ju aleppotvål och har använt det länge och varierat med olika % lagerbärsolja samt provat andra shampotvålar. Men nu har jag för första gången provat den här med dödahavssalt och mitt hår är SÅ glittrigt och luftigt och min hårbotten känns sååå frisk. Har lite problem med min hårbotten i perioder och den har känts extra strulig det senaste, men jag tror faktiskt att detta kan vara hjälpen för mig!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *