Aleppotvål 35% lagerbärsolja

(1 kundrecension)

119 kr

Aleppotvål med 35% lagerbärsolja rekommenderas för dig som har väldigt känslig hårbotten med problem som t.ex. mjäll, eksem, seborré, eller väldigt torr hud eller hårbotten. Kemikalieklok Aleppotvål 35% är en fantastisk hårtvål och kan även användas för kropp och ansikte.

I lager

Artikelnr: KLOK-35 Kategori:

Beskrivning

Den välgörande olivoljan ger näring och återfuktar huden medan den höga halten lagerbärsolja bygger upp hudens skyddsbarriär och har en antiseptisk och desinficerande funktion.

Producerad för oss i Aleppo, Syrien av traditionella tvålmakarfamiljer som tack vare sina tvålföretag kan få det stöd de behöver för att få stanna kvar i sitt hemland.

Med Kemikalieklok Aleppotvålar vet du precis vad du köper. Naturliga tvålar helt utan tillsatser som ger dig en mild och återfuktande rengöring av hår, ansikte och kropp. Gjorda på olivolja, som i sin sammansättning liknar hårets eget skyddande sebum, i kombination med den lyxiga lagerbärsoljan som bidrar med sina antiseptiska och högt återfuktande egenskaper. För bästa kvalitet på tvålarna koncentreras tillverkningen till vintermånaderna så att tvålen får torka sakta i nio månader.

Aleppotvålen är tvålarnas urmoder, använd under mer än 4000 år med oändliga användningsområden. Genom att stötta och skapa fortsatt utrymme för syrisk tillverkning av våra tvålar hoppas vi i framtiden kunna bidra till den ekonomiska och sociala återuppbyggnaden av en av världens äldsta och mest förundransvärda städer.

Läs mer om hur du väljer aleppotvål här.

Ytterligare information

Vikt 0,210 kg
Dimensioner 8 × 6 × 5 cm
Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och ekologisk lagerbärsolja.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig ekologisk lagerbärsolja från första pressningen som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Endast återvinningsbara förpackningar och emballage används.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

INCI:

Olea europaea fruit oil, Laurus Nobilis (35%), Sodium hydroxide

Varumärke

kemikalieklok

Hårtillstånd

, , ,

Hudtillstånd

,

1 recension av Aleppotvål 35% lagerbärsolja

  1. Linda

    Jag har precis börjat tvätta håret med aleppotvål och surskölj av vatten och hibiskus. Jag kommer aldrig gå tillbaka till köpte shampoon och balsam igen! Men jag har ett problem som jag även hade när jag testade curly girl method, mitt hår blir vågigt absolut, men endå lixom struligt, jag vet inte vad jag ska göra för att få det att inte se ut som att jag inte borstat håret på ett år :/

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Så här kan du kombinera [wcj_product_title]