Aleppotvål 12% lagerbärsolja

89 kr

Aleppotvål med 12% lagerbärsolja återfuktar och vårdar huden genom sin fantastiska kombination av näringsrik olivolja och uppbyggande lagerbärsolja. Dess specifika procenthalt är framtagen för att passa daglig användning för alla hudtyper.

I lager

Artikelnr: KLOK-12 Kategori:

Beskrivning

Garanterat fri från palmolja, animaliska ingredienser, syntetiska parfymer, färgämnen eller konserveringsmedel.

Låt tvålen torka ut mellan tvättarna för bästa hållbarhet.

Med Kemikalieklok Aleppotvålar vet du precis vad du köper. Naturliga tvålar helt utan tillsatser som ger dig en mild och återfuktande rengöring av hår, ansikte och kropp. Gjorda på olivolja, som i sin sammansättning liknar hårets eget skyddande sebum, i kombination med den lyxiga lagerbärsoljan som bidrar med sina antiseptiska och högt återfuktande egenskaper. För bästa kvalitet på tvålarna koncentreras tillverkningen till vintermånaderna så att tvålen får torka sakta i nio månader.

Aleppotvålen är tvålarnas urmoder, använd under mer än 4000 år med oändliga användningsområden. Genom att stötta och skapa fortsatt utrymme för syrisk tillverkning av våra tvålar hoppas vi i framtiden kunna bidra till den ekonomiska och sociala återuppbyggnaden av en av världens äldsta och mest förundransvärda städer.

Läs mer om hur du väljer aleppotvål här.

Ytterligare information

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och ekologisk lagerbärsolja.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig ekologisk lagerbärsolja från första pressningen som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Endast återvinningsbara förpackningar och emballage används.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

INCI:

Olea europaea fruit oil, Laurus Nobilis (12%), Sodium hydroxide

Varumärke

Kemikalieklok

Bra för

,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aleppotvål 12% lagerbärsolja”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *