Aleppotvål 5%
(6 kundrecensioner)

I lager

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 5% [klok]
Certifierad Ekologisk | Virgin first press | 200g

Kallpressad och ekologiskt certifierad hårtvål uteslutande gjord på den första pressningens rena oljor av olivolja och 5% lagerbärsolja.

Beskrivning

Virgin Aleppotvål med 5% lagerbärsolja är en äkta savon d’ aleptvål med produktion i Frankrike som skonsamt rengör och vårdar ditt hår. Ett lägre innehåll av ekologisk lagerbärsolja ger dig en lättare tvål som passar dig med normal hud och hårbotten. Bra för dig som lätt får vaxigt hår.

 • Gjord på ekologiska oljor från första pressningen
 • Löddrar snabbt och effektivt
 • Lätt att skölja ur
 • Certifierad ekologisk

 

I virgin-serien finns också Aleppotvål 25% och Aleppotvål 40%.

Mer information

Hårtillstånd

Normal hårbotten, Vaxiga längder

Certifikat

Bio – Cosmos Organic®

Varumärke

kemikalieklok

6 recensioner av Virgin Aleppotvål 5% lagerbärsolja

 1. Siri Bjurwill (verifierad ägare)

  Fick tvålen levererad igår och har precis tvättat håret med den. Vilken gudomlig känsla denna tvål ger! Kan varmt rekommendera att prova.

 2. Esther Persson

  Min nya favorit!

 3. Pauline (verifierad ägare)

  Väldigt vackra längder. Av både den här och den vanliga på 12%. Kan skölja håret hur länge som helst. Har inte en enda gpng fått ur tvålen ur mitt hår. Har typiskt skandinaviskt hår.

 4. Erica (verifierad ägare)

  Har använt den här tvålen till hårtvätt i ungefär en månad och jag tycker att det funkar fint. Bara jag är tålmodig och tvålar och sköljer ordentligt så blir det bra 🙂 Det enda jag inte tokälskar är doften, den är lite egen. Men efter utredning med sursköljen av hibiskus doftar ju håret blommor i stället. Så när jag inte använder tvålen får sen stå i badrumsskåpet – bra både för att inte vårt lilla badrum ska drunkna i doften och för att tvålen inte ska stå i duschen och smälta bort.

 5. Ida (verifierad ägare)

  Tipsar gärna om Virgin Aleppotvål 5% som blev lösningen för att slippa vaxiga längder i mitt hår!! ☺️🙌🏻

 6. Hanna Råman

  mitt barns hår tovas fort då det är halvaffro! Tacl för Aleppo som gör det mjukt!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och ekologisk lagerbärsolja från första pressningen av lagerbär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig ekologisk lagerbärsolja från första pressningen som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.