(18 kundrecensioner)

139 kr

finns i lager för omgående leverans

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 25% [klok]
Certifierad Ekologisk | Virgin first press | 200g

Ekologiskt certifierad hårtvål gjord av kallpressade oljor från första pressningen med både rengörande och vårdande egenskaper, där 25% utgörs av den eftertraktade lagerbärsoljan.

Beskrivning

Rent innehåll av enbart förtvålad olivolja och förtvålad lagerbärsolja som rengör hår och hårbotten skonsamt, samtidigt som det vårdar och återfuktar. Virgin Aleppotvål 25% passar dig som har torr hårbotten eller torra längder och lämpar sig även för barn.

Tvålen produceras med ekologiska oljor där man använder sig av uteslutande första pressningens oljor. Det ger en tvål som är ljusare till utseendet och helt magisk att använda. En riktig créme de la créme av savon d` aleptvål!

 • Gjord på ekologiska oljor från första pressningen
 • Löddrar snabbt och effektivt
 • Lätt att skölja ur
 • Certifierad ekologisk

 

I virgin-serien finner du även Aleppotvål 5% och Aleppotvål 40%.

Mer information

Hårtillstånd

Torr hårbotten, Torra längder, Vaxiga längder

Hudtillstånd

Torr/känslig/ansikte

Certifikat

Bio – Cosmos Organic®

Varumärke

[klok]

18 recensioner av Virgin Aleppotvål 25% lagerbärsolja

 1. Karolina

  Kan bara instämma med övriga kommentarer. Mitt hår har gått från frissigt, torrt och bångstyrigt till att jag kan låta det självtorka utan större övervakning (ni som vet, ni vet vad jag menar)

 2. Eva (verifierad ägare)

  Bara älskar den här tvålen. Har kört med rena hårprodukter i över ett år så det var lätt för mig att direkt få fantastiskt resultat med aleppo o surskölj. Tvättar håret en gång i veckan och jag är så himla nöjd.

 3. Martin (verifierad ägare)

  Fantastiskt bra tvål, ersätter även min rakkräm, blev väldigt nära huden rakning. Troligen den bästa rakning jag haft.
  Började med en Aleppotvål med 5% lagerbärsolja som jag köpt någon annanstans, den var dock inte bra till ansiktet där den sved eller håret.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och ekologisk lagerbärsolja från första pressningen av lagerbär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig ekologisk lagerbärsolja från första pressningen som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.