Aleppotvål 25%

Virgin Aleppotvål 25% lagerbärsolja

(18 kundrecensioner)

139 kr

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 25% [klok]
Certifierad Ekologisk | Virgin first press | 200g

Ekologiskt certifierad hårtvål gjord av kallpressade oljor från första pressningen med både rengörande och vårdande egenskaper, där 25% utgörs av den eftertraktade lagerbärsoljan.

Beskrivning

Rent innehåll av enbart förtvålad olivolja och förtvålad lagerbärsolja som rengör hår och hårbotten skonsamt, samtidigt som det vårdar och återfuktar. Virgin Aleppotvål 25% passar dig som har torr hårbotten eller torra längder och lämpar sig även för barn.

Tvålen produceras med ekologiska oljor där man använder sig av uteslutande första pressningens oljor. Det ger en tvål som är ljusare till utseendet och helt magisk att använda. En riktig créme de la créme av savon d` aleptvål!

 • Gjord på ekologiska oljor från första pressningen
 • Löddrar snabbt och effektivt
 • Lätt att skölja ur
 • Certifierad ekologisk

 

I virgin-serien finner du även Aleppotvål 5% och Aleppotvål 40%.

Mer information

Hårtillstånd

Torr hårbotten, Torra längder, Vaxiga längder

Hudtillstånd

Torr/känslig/ansikte

Certifikat

Bio – Cosmos Organic®

Varumärke

kemikalieklok

18 recensioner av Virgin Aleppotvål 25% lagerbärsolja

 1. Johanna (verifierad ägare)

  Har hittills använt den ”vanliga” aleppotvålen med liknande halt lagerbärsolja och varit väldigt nöjd. Men nu när jag testat Virgin tvålen måste jag erkänna att den slår den vanliga med råge när det kommer till hårtvätt. Det behövs inte mycket mekanisk bearbetning för att få ett fint och härligt lödder. Håret känns på nåt sätt renare och spänstigare än tidigare! Jag är SÅ nöjd, kan verkligen rekommendera denna tvål!

 2. Sofie (verifierad ägare)

  Magisk tvål! Håret blir så mjukt och min hårbotten mår väldigt bra av denna tvål. Älskar den!

 3. Jenny

  Vilken supertvål, har på några veckor gått från att tvätta håret varannan dag till var femte-sjätte dag.

 4. Anna-Karin Holgersson

  Bästa tvålen jag testat! Min hårbotten har tidigare varit kliande och irriterad men det har blivit mycket bättre sen jag började använda denna! Löddrar bra och är lätt att skölja ur med!👍😃

 5. Sabine Beetz

  En bättre variant av den vanliga aleppotvålen! Ger mjukt, lockigt, glänsande och välmående hår. Luktar dock lite starkt.

 6. saga.beck (verifierad ägare)

  Har provat vanlig aleppotvål men när denna lanserades var jag tvungen att testa. Den är verkligen lättare att ha att göra med än den vanliga och för mig som har långt och ganska tjockt hår är den perfekt eftersom den inte tar lika lång tid att schmaponera med. Kan tipsa om att den även funkar perfekt till att rengöra piercingar med då en mild tvål brukar rekommenderas och tror inte det går att hitta en mildare tvål än denna!

 7. Hanna D (verifierad ägare)

  Den bästa tvålen jag provat att tvätta håret med. Den löddrar bra, lätt att skölja ur och håret känns bra efteråt.

 8. helenaalexandersson1

  Har bara använd min alepotvå två gånger. Den löddrar lätt och sköljs ur smidigt. Trots att jag har mkt hårt vatten!

  Kan varmt rekommendera denna tvål så bra till både hår och kropp

 9. Camilla Haarala (verifierad ägare)

  Perfekt tvål för hår och kropp! Använder 1-2 gånger i veckan för hårtvätt och den löddrar upp lättare och sköljs ur snabbare än den jag tidigare använt. Används även till våra små i familjen! Rekommenderas varmt ❤

 10. Edina

  Mitt hår har blivit renare och håller sig rent i flera dagar. Behöver inte tvätta det lika ofta som med vanligt schampo. Så bra!!

 11. Fia Farbotko

  Jag började med denna och var väl skeptisk i början men efter att håret fått vänja sig ett tag så gjorde den underverk! Jag kan ha lite problematisk hårbotten med sår och blemmor ibland men det råder tvålen tillsammans med surskölj med äppelcidervinäger bot på. Att den funkar till hela kroppen är en fin bonus! Kan inte leva utan denna.

 12. annakarinoknyt Anna-Karin Knutsson Moren

  Var lite skeptisk till denna tvål men redan efter första tvätt kände jag att håret tillförts något nytt. Efter ytterligare tvättar är håret starkare och fylligare. Rekommendation….prova!!

 13. Jennifer (verifierad ägare)

  Absolut den bästa aleppotvål jag testat. Löddrar upp enkelt och är därför mycket lättare att skölja ur än vad andra tvålar är. Kommer aldrig byta!

 14. Hanna Råman

  Tack för att det finns produkter man kan lita på! Säljs de i butik också? 🧡

 15. Nadia Tjärnefalk

  Detta är numera min standardtvål. Den rengör håret effektivt och är väldigt lätt att tvätta ur. Tvålen luktar något starkt i början men man vänjer sig vid den efter ett tag.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och ekologisk lagerbärsolja från första pressningen av lagerbär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig ekologisk lagerbärsolja från första pressningen som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.