Aleppotvål 24% lagerbärsolja

(26 kundrecensioner)

109 kr

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 24%
Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g

Ekologisk och traditionellt kallpressad, skonsam och vårdande tvål med 24% lagerbärsolja.

Beskrivning

En ekologisk aleppotvål med extra mycket vårdande lagerbärsolja för dig med känslig hårbotten. Med en fast hårtvål betalar du inte för vatten eller onödiga plastförpackningar och slipper dessutom uttorkande sulfater och andra onödiga kemikalier. Äkta Aleppotvål består av endast två ingredienser: förtvålad olivolja som rengör och lyxig lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Den här tvålen är gjord på ekologiska och vilt växande obesprutade råvaror av hög kvalité. Lagerbärsoljan är dessutom antiseptisk vilket bidrar till en hälsosam hårbotten! Enkla ingredienser utan uttorkande sulfater och andra onödiga kemikalier. Aleppotvålen är dessutom perfekt att ha med sig på resan!

 

Mer information

Hårtillstånd

Torr hårbotten, Torra längder

Varumärke

Lagertvål

26 recensioner av Aleppotvål 24% lagerbärsolja

 1. Sara Espinoza Torres

  Aleppotvålen rekommenderas starkt, börja med no poo och känn ibte behov av kemiska shampoon mer! Har i över ett år använt No Poo och kunde inte vara nöjdare. Håret mår bra, huden mår bra och barnen slipper gifter och onödiga kemikalier! Aleppotvålen med efterföljande surskölj är magisk för håret och kroppen👌🏼supernöjd!

 2. Johanna (verifierad ägare)

  Ja har letat i SÅ många år efter en bra och giftfri hårvårdsrutin som funkar för mitt långa, naturligt lockiga och envisa hår. Den här tvålen i kombination med surskölj gör underverk och är beprövad sen många månader tillbaks! Jag älskar min nuvarande rutin (Aleppotvål och surskölj på hibiskus blandat med antingen rosmarin eller läkemalva) och resultatet är himmelskt…det tycker även min man 😉 Ett så enkelt och prisvärt och klokt sätt, rekommenderas varmt!!

 3. Elin Skoog (verifierad ägare)

  Hela familjen duschar med Aleppo tvålen, så härligt att inte ha en hel hög med fraskor i duschen, och när man ska ut och resa. Jag har tunt ganska tort hår och denna fungerar perfekt på vintern för mig, under sommaren byter jag till en Aleppotvål med lägre % lagerbärsolja.
  Mitt hår har aldrig vart så font som det är nu efter 2 år med denna tvål och lite varierande surskölj. Tvålen funkar även utmärkt som dusch tvål, handtvål & raktvål till en säkerhetsrakhyvel. Hela familjen är mycket nöjda med denna:)

 4. jenniejohs (verifierad ägare)

  Bytt ut all rengöring till kropp , ansikte och hår och använder endast denna! Känns så bra både i kropp o själ.

 5. Sara Karlsson

  Rekommenderar stark dessa tvålar! Har använt dessa i över 1 år och är super nöjd. Använder de som schampo och mitt hår har blivit mycket lenare och fått mer naturliga lockar av denna tvål. Perfekt att det finns olika % använder denna nu under vintertiden då luften är torrare. Jag hade problem med torr hårbotten och bytte då från 12% till 32% efter några tvättar så var torrheten borta och jag åter gick till denna 24% tvålen. Tvålen håller länge och det blir betydligt billigare än ”vanligt” schampo den största fördelen är ju att man slipper alla kemikalier. Smidig och ta med sig på resor då man har tvål och schampo i samma =) samt man slipper och tänka på ml (när man flyger) och att den ska läcka.

 6. Ellinor Holmgren (verifierad ägare)

  Jag har alltid haft problem med kliande eksem i hårbotten. Har varit tvungen att tvätta håret minst varannan dag för att slippa värsta kliet. Nu har jag använt aleppo i nästan 8 månader o har inte haft ett enda kli på de månaderna! Jag tvättar mitt hår med tvålen en gång i veckan och är så nöjd!

 7. Jessica israelsson

  Jag har provat Aleppo-tvålen sedan ca en månad tillbaka och är supernöjd med den! Använder både till kropp, handtvätt och ansiktet 🙂 Ska prova till håret också! Använder även jojobaolja till ansiktet, huden blir så mjuk o len!

 8. Jeanette Andersson (verifierad ägare)

  Är så nöjd med aleppotvålen! Började i mars och har inte gått tillbaka till vanligt schampo. Känns skönt att slippa massor av konstiga kemikalier och köra mer naturlig hårvård!

 9. Linda

  Hade i början lite svårt med doften. Men efter att ha använt denna i några månader nu så blir jag bara mer och mer fäst vid den! Håret känns otroligt fräscht efter att ha tvättat med denna och hårbotten mår så mycket bättre nu. Jag kommer aldrig gå tillbaka till vanligt schampo!

 10. Jeanette Andersson (verifierad ägare)

  Är så nöjd med aleppotvålen! Började i mars och har inte gått tillbaka till vanligt schampo. Känns skönt att slippa massor av konstiga kemikalier och köra mer naturlig hårvård 😊

 11. Hanna

  Har kört med no poo i 3 år nu och provat mig genom diverse schampotvålar. Denna är en av de bästa jag testat!

 12. Frida Törnquist (verifierad ägare)

  Jätte nöjd med aleppotvålen, använder den till allt, hår, kropp och händer. Även till barnen. Funkar super! Älskar känslan av nytvättat hår med aleppo och äcv!

 13. Linn Carlsson

  Kört med No poo i minst ett halv år och jag tycker det fungerar så bra tack vare denna tvål.

 14. Ellenor (verifierad ägare)

  Jag har länge kemikaliebantat mitt hem. Och dessutom haft problem i många år med olika allergier, framförallt när det kommer till alla dessa schampon och balsam.

  Efter många års sökande efter den perfekta och mest naturliga tvålen, som ändå ger ett fantastiskt hår, har jag hittat rätt.

  Jag får alltid komplimanger för mitt fina, tjocka, glansiga och långa hår. Och när jag säger att jag endast använder denna tvålen och äppelcidervinäger tror folk knappt på mig. 😅

  Mina allergier och mitt hår har aldrig mått bättre.

 15. Joanna (verifierad ägare)

  Jag har använt No Poo-metoden i ca två månader och det är ett beslut jag är SÅ nöjd med. Denna Aleppo-tvålen är min favorit hittills. Ska även prova Virgin-varianten.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och en lagerbärsolja som utvinns ur vilda, obesprutade bär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig vildvuxen lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

Du gillar kanske också…