(26 kundrecensioner)

109 kr

finns i lager för omgående leverans

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 24%
Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g

Ekologisk och traditionellt kallpressad, skonsam och vårdande tvål med 24% lagerbärsolja.

Beskrivning

En ekologisk aleppotvål med extra mycket vårdande lagerbärsolja för dig med känslig hårbotten. Med en fast hårtvål betalar du inte för vatten eller onödiga plastförpackningar och slipper dessutom uttorkande sulfater och andra onödiga kemikalier. Äkta Aleppotvål består av endast två ingredienser: förtvålad olivolja som rengör och lyxig lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Den här tvålen är gjord på ekologiska och vilt växande obesprutade råvaror av hög kvalité. Lagerbärsoljan är dessutom antiseptisk vilket bidrar till en hälsosam hårbotten! Enkla ingredienser utan uttorkande sulfater och andra onödiga kemikalier. Aleppotvålen är dessutom perfekt att ha med sig på resan!

 

Mer information

Hårtillstånd

Torr hårbotten, Torra längder

Varumärke

Lagertvål

26 recensioner av Aleppotvål 24% lagerbärsolja

 1. Linda Bjuvgård (verifierad ägare)

  Första gången jag provar aleppotvål, köpte både 24 och 32%

  Jag använde först denna på 24% och den var väl bra. Svårt iom att jag inte har någon att jämföra med. Bara använt vanlig schampotvål tidigare.

  Min första reaktion var doften. Inte så trevlig. Tyckte faktiskt att den luktade illa till och med. Jag använde upp hela innan jag började med 32% och recension på den ligger där.

  Men i stort är jag nöjd.
  /Linda

 2. Susanne Styre

  Superbra tvål som rengör utan att torka ut. Jag gillar multiprodukter som kan användas till många saker och det kan man med aleppotvål, både hårtvätt och ansiktsrengöring. Funkar även till barnen och perfekt på resan! 😀

 3. AnnCatrin Dahlin

  Fick den här tvålen när jag fyllde år och ihop med hibiskus sköljen har mitt hår blivit helt fantastiskt! Har testat alla möjliga schampon och tvättmetoder men mitt hår har varit så torrt och skadat i flera år men med bar 4 tvättar med den här tvålen och hibiskus sköljen har jag ÄNTLIGEN fått fint hår!!

 4. Ina (verifierad ägare)

  Den här tvålen använder vi som handtvål. Fullkomligt älskar den och luktar så gott. (kan inte längre förstå tjusningen med alla parfym-tvålar) Min man som har ett jobb som tyvärr sliter ganska mkt på händerna skulle aldrig vilja vara utan denna. Den mjukgör och återfettar så bra.

 5. Malene Kalvik (verifierad ägare)

  Jag och min man bytte till Aleopptvålen för exakt ett år sedan nu efter jag sett på Kemikaliekloks fantastiska Youtube videos om noo poo. Vi kommer inte gå tillbaka till vanligt schampoo igen. Denna procenthalt är den som passar min mans hårbotten bäst. Jag kan ha den på sommaren men använder mest 32% som verkar vara bäst för mig.

 6. Emelie

  Så härligt att tvätta håret med denna tvål! Varje tvättning känns som en spadag där håret blir otroligt rent! Surskölj gör håret fantastiskt lent och jag skulle aldrig byta tillbaka till vanligt schampo och balsam. En prisvärd produkt som är dryg och jag rekommenderar den starkt🍀

 7. Maja Vieweg

  Har använd detta aleppo-tvålen några månader och håret har blivit helt fantastiskt! Hårbotten ha slutat klia, håret är otroligt starkt, jag upplever att det växer otroligt mycket fortare, håret blir inte fett lika fort. Kombinerar med antingen äppelcidervinäger eller hibiskus som surskölj, detta är verkligen toppen!

 8. Evelina T (verifierad ägare)

  Köpte min första aleppotvål i somras (12%) för att ha till håret i första hand. Bytte till denna nu när vintern kom och det fungerar superbra! Härligt lödder! Tvättar håret 1 gång i veckan nu. Smidig att ha med sig överallt. Har den till kroppen också så nu är det ingen trängsel bland grejerna i duschen 😊

 9. saga.beck

  Min hårbotten har alltid kliat och flagnat men sedan jag för snart ett år sen började med denna tvål har alla besvär försvunnit! Använder också äppelcidervinäger som balsam och ibland lyxar jag till det med hibiskus och läkemalva- skölj, allt funkar super bra och det är så skönt att slippa massa flaskor i duschen!

 10. Sofia (verifierad ägare)

  Har testat olika noopoo metoder men inte varit helt nöjd förrän jag testade denna tvål! Äntligen rent och välmående hår. Använder denna 24% på vintern eller när jag får klåda i hårbotten. Funkar perfekt.

 11. Malin (verifierad ägare)

  Köpte denna när mitt schampo som jag länge använt inte längre kändes som att det fungerade. Håret kändes och såg fortfarande smutsigt ut när jag tvättat i flera omgångar med stora mängder schampo (ekologisk den med, har använt ekologiskt och fritt från sls med mera i ca 8 år)
  Efter en enda tvätt med denna aleppotvål kändes håret super-rent och det blev fantastiskt mjukt och glansigt. Kan tänka mig hur bra det kommer bli med regelbunden användning!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och en lagerbärsolja som utvinns ur vilda, obesprutade bär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig vildvuxen lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

Du gillar kanske också…