(8 kundrecensioner)

89 kr

finns i lager för omgående leverans

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 12%
Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g

Aleppotvål 12 är en kallpressad, ekologisk och helt naturlig tvål med rengörande olivolja och 12% vårdande lagerbärsolja.

Beskrivning

En ekologisk schampotvål som passar dig som har en normal hårbotten och vill tvätta håret utan att utsätta dig eller miljön för onödiga kemikalier. Att använda en tvål av riktigt bra råvaror är nyckeln till att lyckas med No Poo. Kan användas till hudvård och känslig hud.

Äkta Aleppotvål består av endast två ingredienser: förtvålad olivolja som rengör och lyxig lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Lagerbärsoljan är dessutom antiseptisk vilket bidrar till en hälsosam hårbotten! Enkla ingredienser utan uttorkande sulfater. Aleppotvålen är dessutom perfekt att ha med sig på resan!

Mer information

Hårtillstånd

Normal hårbotten, Vaxiga längder

Varumärke

Lagertvål

8 recensioner av Aleppotvål 12% lagerbärsolja

 1. Christina (verifierad ägare)

  Nöjd med schampot. Men jag hade önskat att det stod vilket märke ni säljer. Som det blev nu var det en besvikelse att jag redan provat det. Om jag vetat det hade jag väntat tills ni fått in virgin-tvålen.

 2. Malene Kalvik

  Använder vi som handtvål hemma och sonen på snart 5 är älskar den. Har även använts på fläckar på kläder och fått fina resultat. Så rekommenderas varmt

 3. Evelina T (verifierad ägare)

  Detta blev min första aleppotvål, köpte den i somras för att ha till håret i första hand. Härligt lödder! Tog ett tag att vänja sig, håret blev tovigt i början men det gick över. Tvättar håret 1 gång i veckan nu och upplever tvålen som väldigt dryg. Smidig att ha med sig överallt. Har den till kroppen också så nu är det ingen trängsel bland grejerna i duschen 😊

 4. Sabine Beetz

  Älskar denna tvål. Dryg (räckte ett halvår), luktar gott, löddrar bra och ger mig ett fantastiskt mjukt hår med lockar. Har långt och tjockt hår som tydligare har varit rakt, men som med denna tvål får vackra lockar! Fantastiskt. Min hårbotten mår dessutom bättre och håret har blivit tjockare. Klarar mig utan tvätt minst en vecka. Har använt tvålen ett år och kommer fortsätta.

 5. Hanna D (verifierad ägare)

  Bra att ha i håret, men allra bäst på kroppen och som raktvål. Den är fantastisk.

 6. Elin Skoog

  Hela familjen duschar med Aleppotvål sedan ca 2 år, och alla är supernöjda! Denna brukar användas som schampotvål under sommaren, medans vi har en med högre % lagerbärsolja under vintern. Jag har ett tunt ganska tort hår och det har aldrig vart finare än det är nu efter två år med Aleppo & surskölj 🙂
  När det bara är lite kvar av tvålen hamnar den istället vid handfatet som handtvål. Den funkar även bra som raktvål till en säkerhetsrakhyvel.

 7. Sara Karlsson (verifierad ägare)

  Så lätt att använda denna tvål som schampo, efter att jag börjat använda denna tvål så behöver jag endast tvätta håret efter 1-2 veckor. När jag började med tvålen så blev mitt hår väldigt trassligt direkt efter duschen (vilket kan ske i början innan håret återställt sig från massa kemikalier) men efter några tvättar så blev håret perfekt, har sällan stora tovor som jag hade innan med vanligt schampo.
  Rekommenderar dessa tvålar starkt jag kommer aldrig gå tillbaka till vanligt schampo igen!! Lätt och ta med sig på resor, behöver inte tänka på antal ml (vid flygresor) eller att den ska läcka.

 8. Maja

  En fantastisk tvål! Älskar allt med den! Lukten är lite annorlunda men inte äcklig doft. Det är det end jag kan klaga på!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och en lagerbärsolja som utvinns ur vilda, obesprutade bär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig vildvuxen lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

Du gillar kanske också…