Aleppotvål 32

Aleppotvål 32% lagerbärsolja

(11 kundrecensioner)

129 kr

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 32%
Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g

Lyxig, närande och mild tvål innehållandes 32% lagerbärsolja med antiseptiska egenskaper, ekologiskt tillverkad med ursprungliga metoder.

Beskrivning

Traditionell Aleppotvål som är gjord av Ekologisk Olivolja och Vildvuxen Lagerbärsolja. Tvålen är mycket vårdande tack vare det extra höga innehållet av Lagerbärsolja, därför passar den här procenthalten extra bra för den som lider av irriterad hud, eksem eller torr och kliande hårbotten.

Tvålen är en fantastisk hårtvål som är kompatibel med No Poo -ett koncept för naturlig hud- och hårvård. Med en fast hårtvål slipper du skadliga konserveringsmedel och att betala för vatten. Tvålen är dryg och räcker till ca 40 hårtvättar.

Mer information

Hårtillstånd

Hårbotteneksem, Mjäll, Torr hårbotten

Hudtillstånd

Eksem, Torra händer

Varumärke

Lagertvål

11 recensioner av Aleppotvål 32% lagerbärsolja

 1. Linda Bjuvgård (verifierad ägare)

  Jag har nu använt aleppotvål under några månader först 24% och nu 32%

  Jag gillar dom och tycker att 32 % passar mej bättre än 24%

  Jag tycker att kroppen känns ganska torr efteråt men funkar bra till håret.

  Jag tycker dock att håret blir lite fett fortare än när jag använde schampotvål men jag vill ge detta en chans under en längre tid än tiden som varit iom att det varit sommar och så och man bli ju svettig.

  Jag sätter ofta upp håret oxå och att sätta händerna i håret stup i kvarten för det ju oxå fett.

  Men jag är nöjd och ska fortsätta ❤️😁
  Inte vant mej vid doften 100% men mycket bättre nu iaf 😜
  /Linda

 2. Anneli (verifierad ägare)

  Hej! Jag har nu använt denna några månader och har atopiskt eksem.
  Har även inhandlat borstar och surskölj för lugn hårbotten.
  Jag upplever mycket klåda i min hårbotten, vad är rådet för detta?
  Har ej kliat mycket i håret före aleppotvål.

  Har en till undran, hur gör jag när håret blir så tovigt, klibbigt och oljigt i topparna? Det går liksom inte att borsta eller reda ut.

  Är så nöjd med att ha en tvål till allt, men vet ej vad jag bör göra annorlunda 🙂

  Tacksam för svar!

  Anneli

 3. Emely (verifierad ägare)

  Perfekt tvål för öm och känslig hårbotten. Jag är helt återställd i hårbotten efter att ha använt denna tvål i samband med surskölj på äppelcidervinäger.

 4. Ina (verifierad ägare)

  Underbar tvål som jag använder till hårtvätt. Tidigare kunde jag inte ha en svart tröja på mig då hårbotten flaggade så mkt. Nu är det borta!

 5. Catarina

  Fantastisk! Använder till allt hemma känns det som, vi är fast! Använder till hårtvätt, handtvål och som fläckborttagning på tvätten!

 6. Malene Kalvik (verifierad ägare)

  Doftar underbart och känns lyxigt att tvätta håret med och den proecenthalt som min hårbotten och hår verkar föredra. Fungerar även bra till kroppen till mig som alltid är torr i huden. Rekommenderas varmt.

 7. Pia (verifierad ägare)

  Gillar att ha en produkt som funkar till både hår och kropp. Slipper ha en massa flaskor i duschen som sen ska släpas till återvinningen. Perfekt som handtvål också, hejdå torra händer!

 8. Mikaela Rindefors

  Bra tvål för min eksemhy! Så nöjd!

 9. Maja (verifierad ägare)

  Älskar!
  Hade torr och kliande hårbotten och trodde att jag hade mjäll hela tiden förut sen hittade jag till kemikalieklok och testade köpa en aleppotvål. Efter nu drygt ett halvårs användande har problemen i hårbotten försvunnit helt. Tvättar en gång i veckan och borstar med svinhårsborste i stort sett varje kväll

 10. Jonna-Li

  Mirakeltvålen i vår familj. När vi använde flytande tvål från diverse märken så hade vi eksem både jag och barnen. Efter att vi börjat med denna och 12% till håret så är vi i stort sett eksemfria allihopa och vi behöver endast smörja in oss med återfuktande kräm ett par gånger i veckan. Fantastisk!

 11. Sara Karlsson

  Hade torrhårbotten och flagnade i hårfästet vid pannan. Använde mig då av denna Aleppotvål 32 % och efter 2-3 tvättar var torrheten i hårbotten borta!!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ingredienser

För att tillverka tvålen används en ekologisk olivolja av hög kvalitet och en lagerbärsolja som utvinns ur vilda, obesprutade bär.

INCI: Olea europaea fruit oil (olivolja), Laurus Nobilis (lagerbärssolja) och Sodium hydroxide (lut) som förbrukas under förtvålningen, finns inte kvar i tvålen.

Innehåll

Aleppotvål består av endast två ingredienser, förtvålad ekologisk olivolja som rengör och lyxig vildvuxen lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Tvålen innehåller inga konserveringsmedel, sulfater eller konstgjorda doft- eller färgämnen. Tillverkningen är okomplicerad och skapar inte överskott eller restprodukter. Tvålen behöver inget bäst-före-datum vilket gör att inget behöver gå till spillo.

Kemikalier

Byt ut 20 schampo- och balsamflaskor om året mot två aleppotvålar. Inga mer uttorkande sulfater, hormonstörande parabener, miljögiftiga silikoner eller allergiframkallande doftämnen. Aleppotvålen rengör milt och riktigt effektivt samtidigt som den vårdar håret. Som en bonus kommer du snart kunna dra ner på antalet hårtvättar när hårbotten slutar överproducera fett. Tvålen har en naturlig unisex doft som kommer från de förtvålade oljorna av oliv och lagerbär.

Emballage

Inga individuella plastförpackningar har använts från det att produkten tillverkats och skeppats till att den levereras hem till dig. Det du beställer från oss är fritt från plast, även bioplast. Vi använder endast återvinningsbara förpackningar och emballage.

Miljö

20 plastflaskor om året som inte behöver tillverkas eller slängas. Färre kemikalier som sköljs ut i våra vattendrag. När man inte längre fraktar vatten minskar transportutsläppen.

Du gillar kanske också…