Aleppotvål 32% lagerbärsolja

(9 kundrecensioner)

129,00 kr

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 32%
Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g

Lyxig, närande och mild tvål innehållandes 32% lagerbärsolja med antiseptiska egenskaper, ekologiskt tillverkad med ursprungliga metoder.

I lager

Artikelnr: 2531 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Traditionell Aleppotvål som är gjord av Ekologisk Olivolja och Vildvuxen Lagerbärsolja. Tvålen är mycket vårdande tack vare det extra höga innehållet av Lagerbärsolja, därför passar den här procenthalten extra bra för den som lider av irriterad hud, eksem eller torr och kliande hårbotten.

Tvålen är en fantastisk hårtvål som är kompatibel med No Poo -ett koncept för naturlig hud- och hårvård. Med en fast hårtvål slipper du skadliga konserveringsmedel och att betala för vatten. Tvålen är dryg och räcker till ca 40 hårtvättar.

Mer information

Hårtillstånd

Eksem i hårbotten, Mjäll, Torr hårbotten

Hudtillstånd

Eksem, Torra händer

9 recensioner av Aleppotvål 32% lagerbärsolja

 1. Emely (verifierad ägare)

  Perfekt tvål för öm och känslig hårbotten. Jag är helt återställd i hårbotten efter att ha använt denna tvål i samband med surskölj på äppelcidervinäger.

 2. Ina (verifierad ägare)

  Underbar tvål som jag använder till hårtvätt. Tidigare kunde jag inte ha en svart tröja på mig då hårbotten flaggade så mkt. Nu är det borta!

 3. Catarina

  Fantastisk! Använder till allt hemma känns det som, vi är fast! Använder till hårtvätt, handtvål och som fläckborttagning på tvätten!

 4. Malene Kalvik (verifierad ägare)

  Doftar underbart och känns lyxigt att tvätta håret med och den proecenthalt som min hårbotten och hår verkar föredra. Fungerar även bra till kroppen till mig som alltid är torr i huden. Rekommenderas varmt.

 5. Pia (verifierad ägare)

  Gillar att ha en produkt som funkar till både hår och kropp. Slipper ha en massa flaskor i duschen som sen ska släpas till återvinningen. Perfekt som handtvål också, hejdå torra händer!

 6. Mikaela Rindefors

  Bra tvål för min eksemhy! Så nöjd!

 7. Maja (verifierad ägare)

  Älskar!
  Hade torr och kliande hårbotten och trodde att jag hade mjäll hela tiden förut sen hittade jag till kemikalieklok och testade köpa en aleppotvål. Efter nu drygt ett halvårs användande har problemen i hårbotten försvunnit helt. Tvättar en gång i veckan och borstar med svinhårsborste i stort sett varje kväll

 8. Jonna-Li

  Mirakeltvålen i vår familj. När vi använde flytande tvål från diverse märken så hade vi eksem både jag och barnen. Efter att vi börjat med denna och 12% till håret så är vi i stort sett eksemfria allihopa och vi behöver endast smörja in oss med återfuktande kräm ett par gånger i veckan. Fantastisk!

 9. Sara Karlsson

  Hade torrhårbotten och flagnade i hårfästet vid pannan. Använde mig då av denna Aleppotvål 32 % och efter 2-3 tvättar var torrheten i hårbotten borta!!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…