Aleppotvål 12% lagerbärsolja

(8 kundrecensioner)

89 kr

Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 12%
Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g

En kallpressad, ekologisk och helt naturlig tvål med rengörande olivolja och 12% vårdande lagerbärsolja.

finns i lager för omgående leverans

Artikelnr: 213 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

En ekologisk schampotvål som passar dig som har en normal hårbotten och vill tvätta håret utan att utsätta dig eller miljön för onödiga kemikalier. Att använda en tvål av riktigt bra råvaror är nyckeln till att lyckas med No Poo.

Äkta Aleppotvål består av endast två ingredienser: förtvålad olivolja som rengör och lyxig lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Lagerbärsoljan är dessutom antiseptisk vilket bidrar till en hälsosam hårbotten!  Enkla ingredienser utan uttorkande sulfater. Aleppotvålen är dessutom perfekt att ha med sig på resan!

Mer information

Hårtillstånd

Normal hårbotten, Vaxiga längder

Varumärke

Lagertvål

8 recensioner av Aleppotvål 12% lagerbärsolja

 1. Christina (verifierad ägare)

  Nöjd med schampot. Men jag hade önskat att det stod vilket märke ni säljer. Som det blev nu var det en besvikelse att jag redan provat det. Om jag vetat det hade jag väntat tills ni fått in virgin-tvålen.

 2. Malene Kalvik

  Använder vi som handtvål hemma och sonen på snart 5 är älskar den. Har även använts på fläckar på kläder och fått fina resultat. Så rekommenderas varmt

 3. Evelina T (verifierad ägare)

  Detta blev min första aleppotvål, köpte den i somras för att ha till håret i första hand. Härligt lödder! Tog ett tag att vänja sig, håret blev tovigt i början men det gick över. Tvättar håret 1 gång i veckan nu och upplever tvålen som väldigt dryg. Smidig att ha med sig överallt. Har den till kroppen också så nu är det ingen trängsel bland grejerna i duschen 😊

 4. Sabine Beetz

  Älskar denna tvål. Dryg (räckte ett halvår), luktar gott, löddrar bra och ger mig ett fantastiskt mjukt hår med lockar. Har långt och tjockt hår som tydligare har varit rakt, men som med denna tvål får vackra lockar! Fantastiskt. Min hårbotten mår dessutom bättre och håret har blivit tjockare. Klarar mig utan tvätt minst en vecka. Har använt tvålen ett år och kommer fortsätta.

 5. Hanna D (verifierad ägare)

  Bra att ha i håret, men allra bäst på kroppen och som raktvål. Den är fantastisk.

 6. Elin Skoog

  Hela familjen duschar med Aleppotvål sedan ca 2 år, och alla är supernöjda! Denna brukar användas som schampotvål under sommaren, medans vi har en med högre % lagerbärsolja under vintern. Jag har ett tunt ganska tort hår och det har aldrig vart finare än det är nu efter två år med Aleppo & surskölj 🙂
  När det bara är lite kvar av tvålen hamnar den istället vid handfatet som handtvål. Den funkar även bra som raktvål till en säkerhetsrakhyvel.

 7. Sara Karlsson (verifierad ägare)

  Så lätt att använda denna tvål som schampo, efter att jag börjat använda denna tvål så behöver jag endast tvätta håret efter 1-2 veckor. När jag började med tvålen så blev mitt hår väldigt trassligt direkt efter duschen (vilket kan ske i början innan håret återställt sig från massa kemikalier) men efter några tvättar så blev håret perfekt, har sällan stora tovor som jag hade innan med vanligt schampo.
  Rekommenderar dessa tvålar starkt jag kommer aldrig gå tillbaka till vanligt schampo igen!! Lätt och ta med sig på resor, behöver inte tänka på antal ml (vid flygresor) eller att den ska läcka.

 8. Maja

  En fantastisk tvål! Älskar allt med den! Lukten är lite annorlunda men inte äcklig doft. Det är det end jag kan klaga på!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…