No Poo Startkit

(2 kundrecensioner)

921 kr

I det här paketet får du:

Slut i lager

Beskrivning

Redo att skippa slitande och hälsoskadliga kemikalier i din hårvård?

Då är det här startkitet för dig!

Med No Poo bryter du den onda cirkeln och använder en vårdande Aleppotvål för tvätt och en hårskölj med lågt pH-värde som balsam.

Konventionella schampon och balsam ökar fettproduktionen i hårbotten vilket gör att du behöver tvätta håret onödigt ofta. För att maskera det uttorkade håret tillsätts silikoner som lägger sig som en glansig hinna över håret och som bara kan tvättas bort med, återigen, uttorkande schampon.

Håret kan efter en omställningsperiod hålla sig rent upp till en vecka mellan tvättarna och många intygar en bättre kvalitet och snabbare tillväxt när man lämnar de kemikaliestinna produkterna bakom sig. Testa dig fram för att se vilken tvål passar ditt hår bäst!

Paketet innehåller

2 2025 x1 Svinhårsborste i trä | sku: 33200


100% FSC®-certifierad Äkta svinhår | Naturgummi | Linolja & Bivax


När du borstar håret med en svinhårsborste får hårbotten en fantastisk massage. Cirkulationen ökar och hårsäcken mår bättre och kan lättare resa sig vilket ger en bättre volym i håret. När hårsäcken får mer blod och näringsämnen kan den dessutom producera nytt hår snabbare vilket gör att håret ofta växer mer. Borsten är dessutom snäll mot håret och skadar inte hårstråna så som vanliga hårborstar gör. När man masserar hårbotten med svinhårsborsten tar den samtidigt bort död hud och flagor vilket ger hårbotten nytt liv. Den här svinhårsborsten är gjord av helt naturliga material, inte utblandad med nylon och är helt komposterbar! Materialen är valda utifrån att ge ditt hår den bästa vården utan att vara belastande för miljön. Tvättar du håret med aleppotvål kan svinhårsborsten hjälpa dig att dryga ut antalet dagar mellan hårtvätt eftersom borsten fördelar fettet från hårbotten ut i längderna och gör dem friska och glansiga. Borstar du håret på kvällen kommer det att ha sugit åt sig fettet under natten och ser renare ut när du vaknar. Tunt och tjockt hår Med strån som är mjuka och vårdande samtidigt som borsten är tillräckligt stor och har långa strån kommer borsten passa ditt hår oavsett tjocklek. Den rundade formen hjälper stråna att tränga in längre i tjockt hår.


3 2025 x1 Utredningskam i trä | sku: 33250


100% FSC®-certifierad VeganOK-certifierad Tillverkad för hand | Seamless | Limfri | Antistatisk


Att reda ut håret med en glestandad träkam är skonsamt och snällt mot håret, oavsett om man har långt eller kort hår. Med en bra träkam dras färre hårstrån ut eller går av i samband med utredning och du får färre kluvna toppar och mindre friss. Träkammen är ett perfekt komplement till Aleppotvål och svinhårsborste. Kammen reder ut håret och borsten vårdar. Nu när du inte längre använder starka schampon som tar bort för mycket fett från hår och hårbotten hjälper både kam och borste till att fördela fettet över längderna för att skapa en skyddande och glänsande hinna. Det är viktigt att du använder en välgjord kam som inte har några ojämnheter som håret kan fastna i. Detta är vanligt på plastkammar och massproducerade träkammar. Glestandade kammar är fantastiska hjälpmedel för väldefinierade lockar. Om du har lockigt hår räcker det med att du använder kammen före tvätt och vid ursköljning. Låt lockarna självtorka för bästa resultat. Den här träkammen är handgjord av ansvarsfullt producerat trä och ytbehandlad med linolja och vegetabiliskt karnaubavax. Istället för att använda lim har man öppnat träets fibrer med hjälp av ultraljud, sammanfogat de två delarna och sedan slutit fibrerna igen, helt utan att tillsätta några andra ämnen. Kammen är tillverkad för att tåla vatten och hålla länge. Storlek 20 x 4,5 cm


4 2025 x1 Hibiskusblommor | sku: 195


Hibiscus Sabdariffa 150g. | Torkade Hibiskusblommor | Ekologisk  


Torkade hibiskusblommor till surskölj. Ekologisk. Hibiskus innehåller svaga syror som när de används i hud- och hårvård, öppnar upp och exfolierar hud och hårbotten. Surskölj på Hibiskus gör håret glansigt och starkt och används även för att förhindra håravfall. Får du ofta avbrutna hårstrån och mycket friss är det här blomman för dig! Surskölj gjord på Hibiskus neutraliserar pH-värdet efter en tvätt med basisk hårtvål. Passar alla hårfärger utom den allra ljusaste blond. [klok] Hibiskus passar också som en välgörande ingrediens i fotsalt, badsalt och mycket mer.


Aleppotvål 12% x1 Aleppotvål 12% lagerbärsolja | sku: 213


Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 12% Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g Aleppotvål 12 är en kallpressad, ekologisk och helt naturlig tvål med rengörande olivolja och 12% vårdande lagerbärsolja.


En ekologisk schampotvål som passar dig som har en normal hårbotten och vill tvätta håret utan att utsätta dig eller miljön för onödiga kemikalier. Att använda en tvål av riktigt bra råvaror är nyckeln till att lyckas med No Poo. Kan användas till hudvård och känslig hud. Äkta Aleppotvål består av endast två ingredienser: förtvålad olivolja som rengör och lyxig lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Lagerbärsoljan är dessutom antiseptisk vilket bidrar till en hälsosam hårbotten! Enkla ingredienser utan uttorkande sulfater. Aleppotvålen är dessutom perfekt att ha med sig på resan!


5 2025 x1 Aleppotvål 24% lagerbärsolja | sku: 217


Olea europaea fruit oil + Laurus Nobilis 24% Ekologisk/Naturlig | Traditionellt tillverkad | 180-200g Ekologisk och traditionellt kallpressad, skonsam och vårdande tvål med 24% lagerbärsolja.


En ekologisk aleppotvål med extra mycket vårdande lagerbärsolja för dig med känslig hårbotten. Med en fast hårtvål betalar du inte för vatten eller onödiga plastförpackningar och slipper dessutom uttorkande sulfater och andra onödiga kemikalier. Äkta Aleppotvål består av endast två ingredienser: förtvålad olivolja som rengör och lyxig lagerbärsolja som vårdar och tar hand om håret. Den här tvålen är gjord på ekologiska och vilt växande obesprutade råvaror av hög kvalité. Lagerbärsoljan är dessutom antiseptisk vilket bidrar till en hälsosam hårbotten! Enkla ingredienser utan uttorkande sulfater och andra onödiga kemikalier. Aleppotvålen är dessutom perfekt att ha med sig på resan!  

2 recensioner av No Poo Startkit

  1. Lina

    Jag köpte min första Aleppo tvål för ett par månader sen, och kombinerar med en surskölj på hibiskus. Jag var otroligt skeptiskt i början då jag har otroligt slitet hår, och inte så mycket tid,men redan efter första tvätten märkte jag skillnad. Använder samma tvål till min dotter, och det känns fantastiskt att hon får bada utan kemikalier. Doftar gott gör den också ✌🏻

  2. Marlene (verifierad ägare)

    Jag har börjat med no poo och är helt såld! Håret är ljuvligt mjukt 🙂

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *